Coaches


RAINA BEUCKELAERS

MARK DE GENDT

RAINA BEUCKELAERS

Het grootste stuk van mijn carrière situeerde zich in een marketing wereld waarin de eisen steeds heel hoog lagen. Vanuit mijn perfectionisme en het niet meer 100% trouw zijn aan mezelf ben ik hierin enkele jaren geleden zelf tegen een burnout aangelopen. Door echt naar mezelf te durven kijken, herontdekte ik wie ik in essentie ben en waar ik mijn energie uit haal: een combinatie van het helpen van mensen door met hen in verbinding te gaan en mijn passie voor dieren.

Ik nam ontslag, startte als freelance consultant, ondernam enkele verre reizen doorheen Azië en Zuid-Amerika, ging psychotherapie, relaxatie, yoga, therapie met de hulp van paarden en ademhalingswerk studeren en verhuisde naar Engeland om het Pure Circle Inner Wellness Center op te starten.

Ik geloof vanuit mijn eigen ervaring heel erg in het terugbrengen van mensen naar hun authentieke ik, naar het herontdekken van passies en drijfveren, het terugkeren naar je kern om zo de cirkel terug rond te maken. Ik wil mensen graag helpen om ook zichzelf terug te vinden en opnieuw in hun kracht te staan. Vanuit mijn eerdere werkervaring voel ik de noden van mensen in bedrijfsomgevingen goed aan en help ik graag meezoeken naar een beter evenwicht met aandacht voor ieders persoonlijke prioriteiten.

Opleidingen die me allen geïnspireerd hebben:

Integratieve Psychotherapie, AIHP, België (2012 - 2016)

Relaxatie, AIHP, België (2013 - 2014)

Equine Assisted Therapy, EAGALA, UK (2015)

Yoga Teacher Training (200hrs), Oceanic Yoga, Indië (2017)

Yoga voor stress & anxiety, Svastha yoga therapy program, Nederland (2018)

Seated acupressure massage, UK (2018)

Breathwork en verschillende spirituele cursussen, Lendrick Lodge, Scotland (2018 - 2019)

Reiki I en II, UK (2019)

Yin Yoga Teacher Training (50hrs), Preksha Yoga, Indië (2020)

Health Coach, College of Naturopathic Medicine, UK (2021- in opleiding)

Toegepaste Economische Wetenschappen, UFSIA, België (1990 - 1996)

MARK DE GENDT

Mijn loopbaan situeert zich nog voor een deel in de corporate wereld, maar vanuit mijn grote passie voor sport volgde ik in 2017 hiernaast een opleiding tot personal coach. ’s Avonds en in het weekend begeleid ik graag mensen om iets meer beweging aan hun leven toe te voegen en zo de stress ook fysisch uit hun lichaam te halen. Ik geloof heel erg in beweging in de natuur om op deze manier het cortisol gehalte in je lichaam nog meer te laten dalen en ieders balans optimaal te kunnen herstellen.

In het weekend als het weer het toelaat sluit ik de dag ook graag af met een kampvuur voor onze gasten. Mijn grootste passies zijn snowboarden, fietsen, wandelen (met onze honden) en reizen naar Azië. Ik woon ontzettend graag op het platteland en haal er mijn hart aan op om hier temidden van de prachtige Cotswolds natuur mensen te kunnen laten herbronnen en opnieuw de nodige extra energie mee te geven.

Opleidingen

Seated acupressure massage, UK (2018)

Personal Trainer, België (2017)

Toegepaste Economische Wetenschappen, UFSIA, België (1995-1999)