Locatie

Cherington Mill in de Cotswolds

Logeren doe je in het mooi gerenoveerde Cherington Mill, waar we je verwelkomen in 1 van onze 4 kamers: Connection, Happiness, Indulgence of Serenity. Elke kamer heeft haar eigen badkamer. Gasten kunnen ook in een aparte cottage verblijven.

We zijn gesitueerd in het noorden van de prachtige Cotswolds, op 50 minuten rijden van de luchthaven van Birmingham en 1,5u rijden van London Heathrow. Met de trein geraak je makkelijk tot Banbury, van waar we je met plezier komen oppikken.

We helpen je ook graag je transport vanuit België regelen. Je hebt de volgende 3 opties:

- je kan de Eurostar nemen tot Londen, en van daar de trein naar Banbury (+/- 1u) van waar we je komen oppikken

-je kan met de auto komen en deze ofwel op de Eurotunnel of op de ferry plaatsen. Van Folkestone is het dan nog een kleine 3u rijden tot bij ons

- je kan met het vliegtuig komen en dan best op Birmingham vliegen, maar Londen kan uiteraard ook

 

Cotswolds

Het echte idyllische Engeland vind je in de Cotswolds. Deze Area of Outstanding Natural Beauty is een streek die bekend staat om zijn glooiende heuvels en typisch Engelse dorpjes in honingkleurige natuursteen. Wandelingen en fietstochten leiden je langs weiden, bossen en heuvels met adembenemende uitzichten. Voor wie houdt van cultuur zijn er prachtige dorpjes zoals Chipping Campden, Upper & Lower Slaughter, Bourton-on-the-Water, Burford, Bibury, … en het imposante Blenheim Palace om te bezoeken.

Cherington Mill, Cherington, Shipston-on-Stour, CV36 5HS, UK