Online coaching

Om je in deze coronatijden te helpen beter met stress en/of angsten om te gaan, hebben we een pakket van 5 online sessies ontwikkeld. In deze online sessies gaan we zowel dieper in op wat stress en angst zijn en er in je lichaam gebeurt, bieden we je beknopte body, mind & soul life coaching en werken we met ademhaling, meditatie en yoga om meer rust in je leven te integreren. We geloven bij Pure Circle erg in deze geïntegreerde aanpak waarbij we de opgebouwde spanningen zowel fysiek losmaken als dat we naar het mentale luik gaan kijken. In de yogalessen werken we vooral met poses die je zenuwstelsel kalmeren, je meer laten gronden en ervoor zorgen dat je je gemoedsrust kan terugvinden.

Programma van de 5 sessies:

1) Theoretisch kader stress & angst + meditatie
2) Hatha yoga
3) Life coaching (body) + ademhalingstechnieken
4) Yin yoga
5) Life coaching (mind & soul) + meditatie

De live sessies vinden elke dinsdag plaats van 20u tot 21u. De sessies worden ook opgenomen en kunnen uiteraard ook op een ander tijdstip bekeken worden.

Het pakket van 5 online sessies kost 50 EUR. Betalen kan online met debet- of creditcard.

Testimonials online coaching

"In deze Covid-19 periode van onzekerheid en bezorgdheid voelde ik de behoefte aan me-time die me in staat zou stellen om afstand te nemen en rust te brengen in mijn systeem. Ik had nog nooit online coaching gedaan maar werd sterk aangetrokken door de inhoud van het pakket dat Pure Circle aanbiedt - en ik besloot het erop te wagen. Vijf weken lang werd de dinsdagavond mijn moment om te focussen op andere zaken dan de dagelijkse beslommeringen en gevoelens van angst en bezorgdheid. Ik was aangenaam verrast door het uitgebalanceerde programma en de inhoudelijke kwaliteit van de individuele sessies. Raina is duidelijk iemand die enorm veel kennis heeft opgedaan en ze kan die kennis op een behapbare manier doorgeven tijdens de coachings. Je kan er zelf uitpikken wat je triggert en wat werkt voor jou. De yogalessen vond ik niet gemakkelijk qua niveau (ik ben een absolute beginner) maar de oefeningen worden duidelijk uitgelegd en je kan uiteraard zelf stoppen wanneer je wilt. De yoga wordt afgewisseld met theorie op verschillende niveaus, om zowel body als mind & soul de nodige aandacht te geven. Aan het einde van de meer theoretische lessen kwamen telkens ademhalingstechnieken en meditatie-oefeningen aan bod, zodat ik elke les zalig ontspannen eindigde! Ik ga hier zeker verder mee aan de slag, dankzij de links die je achteraf krijgt kan ik verder herhalen en uitdiepen. Een echte aanrader!" Sarah, België (mei 2020)

Testimonials weekend retreats

"Raina en Mark, bedankt voor dit mooie inspirerende relaxatieweekend. Jullie zijn echt heel toffe mensen en zo fijn om in een huiselijke sfeer ontvangen te worden. De workshops hebben mij nog meer tot inzicht gebracht om werk te maken van mijn dromen en om knopen door te hakken. Jullie overheerlijke vegetarische maaltijden blijven me ook bij en dit in de idyllische Cotswolds. Ik had geen ervaring met yoga of meditatie maar na dit weekend mediteer ik enkele keren per week. Ik hou jullie op de hoogte van hetgeen ik verder onderneem! Nogmaals bedankt!" Jan, België (maart 2020)

"Afgelopen weekend ging ik met een vriendin op relaxatieweekend bij Raina en Mark. Wat een heerlijke ervaring! Nog steeds aan het nagenieten met een warme glow. Raina en Mark zijn twee super lieve mensen die je helemaal doen thuis voelen. Maar ook de huisdieren helpen hier met plezier aan mee. Zowel qua activiteiten als omkadering was het weekend helemaal wat ik ervan verwacht had. De yogasessies en workshops waren heel inspirerend en leervol. Maar ook het eten, de kamers, de babbels, de wandelingen en de omgeving waren geweldig. Helemaal tot rust gekomen en met veel nieuwe inspiratie keer ik huiswaarts. Absoluut wetend dat het geen vaarwel is maar een wederzien. Namasté" Valerie, België (maart 2020)

"Het relaxatieweekend was voor mij echt even ontsnappen aan de dagelijkse routine. Ik had geen besef meer van tijd dankzij de warme ontvangst, de gesprekken, het lachen, het lekkere eten,... het was echt genieten. Die dagen hebben er ook voor gezorgd dat ik weer weet wat voor mij echt belangrijk is, iets wat ik voor altijd zal meenemen. Dankuwel Raina en Mark! " Annelies, België (maart 2020)

"I had a brilliant experience with Raina and Mark who were fantastic hosts that truly enabled me to unwind. The vegetarian meals were great and you could tell made with care and the accommodation was excellent. Personally, I took a lot from the weekend experience and am still benefiting from the break. Coming from London the escape to the wonderful countryside was so welcome as were the neighbouring sheep! The sessions ranged from informative, relaxing, to thought provoking. I recommend this to anyone who needs a break, in fact this should be mandatory for all." Helen, UK (december 2019)

"Tijdens de maand augustus zijn mijn echtgenote en ik afgezakt naar de wondermooie Cotswolds voor een weekendje stress en burnout coaching bij Pure Circle. Na een hartelijke ontvangst werden we voorgesteld aan de andere deelnemers en volgde een voorstelling van het programma. Raina heeft ons, gedurende het twee dagen durende programma, op een zeer professionele en onderbouwde maar tevens aangename manier kennis doen maken met een heel aantal tips en tricks om niet alleen stress te verminderen maar ook om het risico op een burnout te verminderen of de gevolgen ervan aan te kunnen pakken. Voor mezelf is dit op vele vlakken een eye-opener geweest en regelmatig grijp ik nu terug naar een aantal van de relaxatietechnieken. Het center is ondergebracht in een wondermooi historisch pand en de kamers zijn uiterst verzorgd, luxueus en van alle gemakken voorzien. Ook culinair werden we zeer verwend door Mark die ons verrassende en zeer lekkere vegetarische gerechten voorschotelde. Raina en Mark, bedankt voor jullie gastvrijheid en professionalisme. Wij komen nog terug!" Wim en Do, België (augustus 2019)

"Omdat ik in mijn job met redelijk veel stress geconfronteerd word en hier soms slecht door slaap, besloot ik deel te nemen aan een stress & burnout coaching weekend. Ik wist eigenlijk niet wat echt te mogen verwachten, maar moet zeggen dat het me verbaasd heeft hoe relaxed ik huiswaarts gekeerd ben na een weekend rust hier. Eerder dit jaar was ik met mijn gezin een week in Turkije met vakantie, maar dit weekend bij Pure Circle heeft me meer kunnen ontspannen dan een hele week aan het strand. Ik ben nooit eerder met yoga of meditatie in aanraking gekomen maar ben er aangenaam door verrast. Ik ben ook blij even te hebben kunnen stilstaan bij mijn keuzes in het leven, in het dagelijkse leven gaat alles iets te snel om daar de tijd voor te kunnen nemen. Bedankt om dit rustmoment voor me te organiseren." Philip, België (juli 2019)

"Just to say a big thank you again for such an inspiring weekend. I really got so much out of it and even though my first day back at work was pretty fraught, my vision board has kept me going. Your hospitality and generous spirits filled me with gratitude. I cannot thank you enough for doing such powerful and beneficial work to help other like me who struggle on a daily basis with stress and overload." Suzanne, UK (juli 2019)

 

 

 



Copyright © 2016 - Pure Circle. Alle rechten voorbehouden. - Disclaimer